tirsdag 5. februar 2013

Nye bøker i bestilling

Vi har bestilt tre nye bøker i dag. Vær først, reserver NÅ!

"Annabel" av Kathleen Winter:

Annabel
I 1968 blir et lite barn født i et lite samfunn på Labradorkysten i Newfoundland. Babyen er verken helt jente eller helt gutt, noe kun foreldrene og deres fortrolige nabo, Thomasina, vet om. Faren beslutter at barnet skal være en gutt og bære navnet Wayne, men de to kvinnene nærer i all stillhet guttens kvinnelige side. Wayne vokser opp med idealer om maskulinitet, men også et annet selv, en skygge som ikke kan viskes ut. Det er Annabel. Wayne flytter etter hvert hjemmefra og til den litt større byen St. John. Her får han frihet til for alvor forholde seg til sin doble identitet, og må ta et stort valg.


"Steder Anna satt" av Karen-Margrethe Erlandsrud:

Steder Anna satt

Året er 2005, Anna er på vei til sitt eget bryllup. Alt er planlagt ned til minste detalj, Aksel er nemlig nøye med slikt. Vi følger Anna fram til 2009 mens hun leter etter seg selv, vennskap og kjærlighet. Dette er også fortellingen om en jente som smilte seg gjennom skoledagene for at ingen skulle oppdage at hun hadde det vondt.

og "Kunsten å høre hjerteslag" av Jan-Philipp Sendker:

Kunsten å høre hjerteslag

Den vellykkede New York-advokaten Tin Will forsvinner en dag uten å etterlate seg noen spor. Fire år senere dukker det opp et kjærlighetsbrev han en gang skrev til en burmesisk kvinne, men som han aldri sendte. Datteren Julia bestemmer seg for å reise til Burma for å finne kvinnen. Der treffer hun en mann som hevder han kjenner faren hennes, og som også synes å ha kjennskap til Julia selv. Hun er først skeptisk til mannen, men nysgjerrigheten tar over, og hun får høre den utrolige historien om faren og den unge kvinnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar