tirsdag 9. april 2013

Katherine Pancol

"Krokodillens gule øyne" av Katherine Pancol- er forfatteren av den meget populære Krokodillens gule øyne.Bare i hjemlandet Frankrike, solgte denne over 1 million eksemplarer i utgivelsesåret 2006 (på norsk i 2011). Pancol har gitt ut to oppfølgere til  Krokodillens gule øyne: Skilpaddens langsomme vals (2012) og Ekornene i Central Park (2013). Begge disse har vi kjøpt inn og kan lånes nå.





"Skilpaddens langsomme vals" av Katherine Pancol I denne romanen møter vi igjen den suksessfulle forfatteren Joséphine fra "Krokodillens gule øyne". Livet hennes preges av total kaos. Elskeren hennes, Luca, elsker henne ikke høyt nok, mens svogeren Philippe elsker henne litt for høyt. Her handler det om familiære forargelser, lynnedslag og endring av skjebner. Katherine Pancols bøker om søstrene Iris og Joséphine har blitt svært populære verden over.










"Ekornene i Central Park er triste på mandager" av Katherine Pancol   Denne boken handler ifølge forlaget om hvordan livet morer seg. Det kan gi oss en diamant, gjemt under en metrobillet eller i folden på en gardin. Man blir kjent med tre karakterer i boken, Joséphine, Phillippe og Shirley. For Joséphine kan diamanten ligge i forleggerens forespørsel om hun vil skrive en ny roman, håpet om at Philippe skal ringe eller i det enkle vennskapet med Shirley. Hvem er Philippes diamant? Og hva med Shirley, hva er det hun leter etter? Rundt disse tre karakterene finner man en rekke andre karakterer som også leter etter diamanten i livet, som vil endre livet for alltid.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar