fredag 12. april 2013

Nye bøker

Her er noen nylig utgitte bøker som vi har fått inn:

Lavendelhagen

 Etter morens død arver Emilie et slott i Frankrike. Her finner hun en bok med dikt, skrevet av den mystiske Sophia. Hennes kjærlighetshistorie blir inngangen til fortidshistorien fra 2. verdenskrig. Den handler om engelske Constance som kommer til Paris som spion. Her blir hun viklet inn i et nett av løgner og bedrag, og blir tvunget til å oppgi sin identitet og kutte alle bånd til familien.

Stål og snø; bok 3 - del 1 


En sang om is og ild:  Bok 3, del 1

Vinteren kommer mot Westeros som et illsint beist. De syv rikene er preget av opprør og kamp. Joffrey sitter på Jerntronen og hans bitre rival, Stannis Baratheon, er nærmest tillintetgjort. I det islagte nord beveger en horde av sultne villmenn seg over ødemarken for å invadere det nordlige riket hvor Robb Stark brer sin krone. Men Robb må også forsvare seg mot trusselen fra sør, som har hans søster som gissel. Gjennom hele riket raser krigen om Jerntronen, men hvis Muren faller, vil ingen konge leve lenge nok til å kreve den. Rikets framtid balanserer på en knivsegg, og ingen vil gi sg før De syv rikene eksploderer i stål, snø, blod og gull. Stål og snø er det femte bindet i serien, En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.



Hemmeligheter 
 Kate Morton har gjort stor suksess verden over med sine fortryllende romaner. Hennes siste roman er proppet med mysterier, hemmeligheter, tyveri, mord og kjærlighet.

1959: Det er en varm sommerdag. Mens familien er på fødselsdagsutflukt ved elva som renner like ved gården deres i Suffolk, gjemmer seksten år gamle Laurel seg i en trehytte. Hun tenker på en gutt som heter Billy, en reise til London, og den lysende fremtiden hun ikke kan vente med å komme i gang med. Men før den idylliske ettermiddagen er over, har Laurel blitt vitne til en grufull forbrytelse som endrer alt.

2011: Laurel, som nå er en kjent skuespillerinne, overveldes av skygger fra fortiden. Hun plages av minnene og mysteriet rundt hva hun så den dagen i 1959, og returnerer til barndomshjemmet. Et bilde begynner å avtegne seg idet hun graver i familiehistorien.

Tre fremmede fra forskjellige verdener - Dorothy, Vivien og Jimmy - som tilfeldigvis møttes i London i krigens dager, blir knyttet til hverandre for alltid.



Og her er et par bøker i bestilling som vi venter inn snarlig:  

Flink pike  "Årets beste krim!" Terningkast 6 i Adresseavisen.

Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Når de undersøker datamaskinen hans, finner de spor av suspekte søk, og venner av Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt: Hvor er det blitt av Amy - søte, flinke, uskyldige Amy?

Med sitt varemerke som forfatter - et suverent fortellergrep, svart humor, drivende spenning og en dyp innsikt i forkvaklede menneskesinn - har Gillian Flynn skrevet en oppslukende og utspekulert thriller om kjærlighetens uhyggelige vrangside. "Skarp som en ishakke... spektakulært snedig... imponerende utspekulert." - New York Times



Blod og gull; bok 3 - del 2 

  En sang om is og ild: Bok 3 - del 2
Stark-barna er spredd for alle vinder. Robb Stark er kanskje kongen i nord, men han må knele foran Walder Frey skal han klare å beholde kronen. Arya fortsetter sin farefulle ferd på jakt etter venner og familie, mens Sansa holdes fremdeles gissel av en stadig mer truende kong Joffrey. På den andre siden av Den smale sjøen etterlates byer i blodige ruiner, mens Daenerys Stormfødt fortsetter sin marsj mot Westeros. Blod og gull er det femte bindet i serien En sang om is og ild, en av verdens mestselgende og anerkjente sagaer gjennom tidene.  




Ønsker du å få dem først? Kontakt oss nå! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar